dijous, 27 de març del 2014

Cap de setmana intens per la Talaia 2014

Aquest cap de setmana apunta a estar una prèvia destacada de la propera edició de la Talaia.

El divendres, a les 19h25 i a l'AE talaia (Carrer Comerç, 4) està prevista la presentació oficial de la cursa. En aquest acte es desvetllaran les darreres novetats (com els darrers canvis de traçat), els detalls tècnics (com la ubicacicó dels avituallaments) i els secrets més ben guardats (com el nou disseny de la samarreta Talaia 2014).
Tot un esdeveniment per tots els corredors de la cursa, en qualsevol dels seus traçats, que vulgui estar a la última de cara al proper 13 d'abril.

El mateix divendres, i al llarg de tot el cap de setmana, s'ubicarà a la Rambla la carpa promocional de la cursa, on està previst informar de totes les ofertes que els corerdors d'aquesta 11a edició disposaran coma  corredors de la cursa, així com realitzar un sorteig amb material esportiu d'alta qualitat.

I com es demanava per les xarxes socials darrerament, dissabte hi han previstes dues sortides per testejar dos dels circuits de la Talaia 2014.
A les 7h00 sortirà un grup per realitzar la Cursa (25k) a ritme de 3h-3h30 els 25k, mentre que a les 7h30 sortiran diferents grups (segons nivell) per fer un test de la Small race (13k). Totes dues sortides es faran des del parking del càmping Vilanova Park.

Segui el facebook de la cursa per estar puntualment informats.

Bon cap de setmana !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada