dissabte, 1 d’abril del 2017

Inscripcions Tancades! Novetats...

Benvolguts corredors/es, caminants i petits de la cursa infantil!

Us passem informació important sobre les diferents activitats de la "Talaia, Cursa de Muntanya" del proper diumenge 2 d'abril.


Recollida de Dorsals

Tothom ha de recollir el seu dorsal i la seva samarreta: tots! grans i petits! cursa llarga, curta, caminada i la infantil! 
Tant les curses com la caminada i la infantil portareu dorsal identificatiu. 
Podreu recollir el dorsal i la samarreta obsequi dissabte de 16:00h a 20:00h a la plaça Restaurant Mas Roquer, a l’interior del Camping Vilanova Park, o bé el diumenge fins a 30 minuts abans de cada sortida. Per recollir el dorsal, cal que busqueu el vostre nom al següent llistat, i recordeu el vostre número de dorsal i la talla de la samarreta que vàreu demanar. Llavors cal que aneu a les files a recollir el vostre dorsal i la vostra samarreta. Les files estaran ordenades per talla de samarreta (NO per dorsal). No patiu que esperem que tots pogueu tenir la vostra talla.





Sortides:

8:30h Sortida Caminada Popular
9:30h Sortida La Cursa (25km)
10:00 Small Race (13km)
10:15h Cursa Infantil (600m)

Repetim cursa infantil!! 10:15h Cursa infantil (600m) per dintre del Camping. Tots els nens que vulguin podran participar gratuitament. Els que us heu apuntat via web, tindreu samarreta assegurada… els que no, fins a esgotar existències (100). No hi han classificacions ni premis. Els nens rebran un record per haver participat a la cursa infantil.

Parkings

El diumenge és molt important que vingueu amb temps. Els parkings estan una mica allunyats de la zona de sortida-arribada. Donat que hi ha guardarropia podeu agafar el que necessiteu per evitar tornar al cotxe. Hi hauran voluntaris que us indicaran com arribar als parkings. Si us plau, seguiu les seves indicacions. Aquí podeu veure les zones d’aparcament. Tot i així, en arribar al Camping, els voluntaris us guiaran cap als parkings, donat que està prohibit accedir en cotxe al càmping: mapa parkings: http://goo.gl/maps/gd7wv


Avituallaments i premis.
Els avituallaments estaran senyalitzats al inici i al final de l’avituallament. Us preguem que no llenceu escombraries fora de la zona d'avituallament. Intenteu no tirar-vos l'aigua de beure per sobre.
L'entrega de premis es realitzarà a les 13:00h.




La caminada

Sortida a les 8:30h. Tots els participants de la caminada també han de recollir dorsal. El recorregut de la caminada no està senyalitzat i transita per una zona diferent al recorregut de la cursa. Per tant el ritme i recorregut de la caminada el marcarà el grup organitzador que es divideix en dos, un al capdavant de la caminada, i l'altre a la cua. Si us plau, seguiu les indicacions del grup i en cap moment aneu pel davant. Si no correu el risc de perdreus.

Es faran dos grups a la caminada, un més ràpid i un més lent.



La caminada no teniu avituallaments durant el recorregut. Si a l’arribada. Podeu portar si voleu un petit entrepà donat que fareu una parada.



La Talaia, Cursa de Muntanya (25km)

Sortida a les 9:30h. Abans de la sortida es realitza control de dorsal a l’entrar al “corral”. Els corredors han de pasar de manera obligada pel control de dorsal i una vegada dintre del “corral” ja no podeu sortir. Trobareu 8 avituallaments i 1 controls de pas. La cursa de 25km tindrà un tall horari al km 17 (avituallament A5). Els corredors que arribin desprès de les 3 hores a aquest punt es saltaran el bucle del km17 al km21 i continuarant la cursa cap al camping.

Codi
Avituallament
km

1
A1
Perdius
3

2
A2
Pla de les palmeres
6.3

3
A3
Pic de l'aguila
10.3

4
A4
Les Palmeres
15

5
A5
Fondo de les Oliveres
17

6
A5
Fondo de les Oliveres
21

7
A1
Perdius
24

més l'avituallament de meta


Small Race (13km)

La cursa promocional de 13km, Small race, tindrà la seva sortida a les 10:00h. Tingueu en conte que en al 2n avituallament, el circuit de les curses es separa. La cursa de 25km va a la l'esquerra, i la cursa de 13km va a la dreta. Hi hauran controladors per evitar equivocacions. La cursa curta trobarà 4 avituallaments.


CodiAvituallamentkm1
A1
Perdius
3

2
A2
Pla de les palmeres
6.3

3
A5
Fondo de les Oliveres
9

4
A1
Perdius
12

més l'avituallament de meta



Podreu accedir a les classificacions provisionals en temps reals una vegada comencin a arribar corredors a meta al següent link:
https://www.sportsform.net/classificacions/2017/Talaia2017/


Esperem que tots gaudiu d'una gran jornada atlética.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada